Tags: monitor, and, display, cleaner, cleanne, crystalclean, cleaning

Monitor and display cleaner

Monitor and display cleaner - Cleanne Crystalclean

Monitor and display cleaner - Cleaning - 890Ft

  • Brand: Cleanne Crystalclean
  • Product Code: Cleanne Crystalclean
  • Availability: Temporary stock shortage
  • Delivery deadline: - 1-2 business day (on stock)
A CLEANNE Crystalclean képernyőtisztítója a modern kor kihívásaira válaszol természetes módon. Manapság már mindannyiunkhoz hozzánőtt a telefonunk, a tabletünk vagy a laptopunk, aminek bizony állandóan tapicskoljuk a kijelzőjét viszont megfeledkezünk a rendszeres tisztításukról, ezen segít most a Cl..

A CLEANNE Crystalclean képernyőtisztítója a modern kor kihívásaira válaszol természetes módon. Manapság már mindannyiunkhoz hozzánőtt a telefonunk, a tabletünk vagy a laptopunk, aminek bizony állandóan tapicskoljuk a kijelzőjét viszont megfeledkezünk a rendszeres tisztításukról, ezen segít most a Cleanne. 

Kijelzőink csík- és foltmentesen tisztíthatóak a Cleanne monitor tisztítója segítségével. 

A por és az ujjlenyomatok által hagyott zsír bizony könnyet táptalaja lehet a baktériumoknak viszont a képernyők érzékeny felületek ezért érdemes külön figyelmet szentelni nekik. 

Felhasználás: HASZNÁLAT ELŐTT FELRÁZANDÓ. Használható mobiltelefon, laptop vagy akár LCD televízió képernyőjének takarítására.

Figyelem, a tisztítószer vizes bázisú, így a készülékbe befolyva meghibásodást okozhat, ezért mindig rongyra vagy törlőkendőre fújd és azzal töröld át a képernyőt, így teremtve meg a megfelelő biztonságot.

Űrtartalom: 500 ml

Kiadósság: 800x fújás

Összetevők: növényi koncentrátum eredetvédett receptúra alapján, <1% anionios felületaktív anyag, víz.

A CLP-rendelet értelmében nem minősül veszélyes keveréknek, tesztek alapján az alapkoncentrátum élővízbe, csatornába, természetbe kerülve környezetbarát módon viselkedik.

Tárolás: 0 és 50 Celsius fok között, napfénytől védett, száraz helyen tárolandó. Ha valamilyen szokatlan rosszullétet tapasztal használata közben, kérjük azonnal lépjen kapcsolatba orvosával vagy a Toxikológiai Központtal +36 80 20 11 99.

Szavatosság: minőségét 24 hónapig megőrzi.

Gyártási hely: Magyarország

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha