Tags: pod, star, double, for, nespresso, 2pcs, podstar, gift, for, adults

Pod Star double for Nespresso 2pcs

Pod Star double for Nespresso 2pcs - Podstar

Pod Star double for Nespresso 2pcs - Gift for adults - 19.990Ft

  • Brand: Podstar
  • Product Code: Podstar
  • Availability: In Stock
  • Delivery deadline: - The expected delivery time is 1-2 working day(s). (on stock)
The Pod Star Double for Nespresso is a great choice if you like a stronger coffee or you make more than 1 coffee at a time.  Made from high quality, marine grade stainless steel 316, these capsules will not rust, they will not corrode. The Pod Star refillable capsules are designed to last a lif..

The Pod Star Double for Nespresso is a great choice if you like a stronger coffee or you make more than 1 coffee at a time.  Made from high quality, marine grade stainless steel 316, these capsules will not rust, they will not corrode. The Pod Star refillable capsules are designed to last a lifetime. They're also a zero-waste product, which is helping to stop the millions of single-use capsules being produced and going to landfill everyday.

Simply fill the capsule with your choice of Stovetop ground coffee from Pod Star's Star Eco Coffee selection, your coffee supplier or cafe, ground to a fine-to-medium "Stovetop" grind, screw on your lid and place into your Nespresso®*machine. 


Each Pod Star Single Pack includes:

2 x Pod Star Capsules

1 x Spare silicone O-ring


We recommend our stainless steel tamper for packing your pod to perfection. If you would like a plastic scoop, these are sold separately.

All orders are dispatched from Sydney. We use compostable packaging, and a carbon neutral courier.

Saving the waste:

2 x Pod Star made coffees per day will save 730 single use capsules a year being produced and going to landfill or being recycled at a large cost to the environment. 

We recommend 2 using coffee-filled Pod Star Capsules for Nespresso per cup.

Please check the compatibility guide for Nespresso machines that fit these Pod Star capsules.

Note: Do not use espresso ground coffee in the capsule, as it's too fine for capsule coffee. We recommend coffee ground for "Stove Top" - or buy our capsule-ground coffee.  Results vary depending on how the capsules are used. Please check Barista Guide so you can enjoy the perfect eco cup of coffee.Lilla 23/12/2019

Ajándékba kaptam a nespresso gépet még tavaly karácsonyra, viszont a hozzá gyártott kapszulák ízeti annyira nem szerettem és a vele járó hulladék, meg a limitált helyen elérhető kapszulák is zavartak. Ezért mikor ezt megláttam, annyira örültem, hogy idén tudtam mivel lepem meg magam karácsonyra :)) Pár napja érkezett meg és máris imádom! Könnyű használni és a kedvenc ízesített kávémat tehetem bele, az illata belengi az egész lakást. Köszönöm!

Krisztián 18/12/2019

Elég nagy kávé fogyasztó vagyok és egy ideje odafigyelek a környezetvédelemre is. Az egyetlen szemétgyáros dolog, amitől nem tudtam megválni az a nespresso gépem. Amikor megláttam ezt az újratölhető kapszulát a neten, egyből megrendeltem. Volt ugyan némi aggodalmam, hogy nem fogok ugyanolyan jó kávét csinálni vele, mint a hozzávaló kapszulákkal, de szerencsérre tévedtem! Tökéletes presszókávét készítettem vele, csak ajánlani tudom mindenkinek akinek egy kicsit is számít a környezetvédelem.

Petra 16/12/2019

Először csak egyet vettem, mert az nem jutott eszembe, hogy egy kávé elkészítése után kicsit várnom kell, hogy kihűljön a kapszula mielőtt még egyet tudok csinálni. Ezért vettem még egy duplát, így már három kávét tudok gyosan egymás után készíteni, ha a barátaim is átjönnek. És hogy nincs utána kidobott üres kapszula az külön jó érzés.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha